Voor scherpe prijzen reist u met de taxi van en naar Maastricht Airport, Altijd stipt op tijd.

CheapTaxiAirport is als uitstekend beoordeeld

gebasseerd op 1.200 beoordelingen

Cheap taxi airport

 

Cheap Taxi Airport verzorgt uw taxivervoer tegen vaste lage tarieven vanaf alle vliegvelden in Nederland, naar Amsterdam en Omgeving, of vanuit Maastricht Airport

Meest gestelde vragen

Hoeveel kost een taxi naar Maastricht Airport

Je berekent de kosten gemakkelijk en vooraf online via onze website. Via ‘www.cheaptaxiairport.nl’ hoef je alleen maar je vertrekpunt en je bestemming aan te geven en dan door te klikken naar ‘bereken mijn ritprijs’.

Is het handig mijn vluchtnummer door te geven bij de boeking?

Ja, de vervoerder houdt dan namelijk je vlucht in de gaten en blijft ook bij vertraging op je wachten. Tot zeker zeventig minuten na landing blijft de chauffeur wachten voor je rit.

Mijn vlucht is vertraagd, wat moet ik nu?

Bij de boeking kan je je vluchtnummer opgeven. Onze chauffeurs houden je vlucht in de gaten. Op de luchthaven zal de taxi een uur en tien minuten na de daadwerkelijke landing op je wachten. Op het vliegveld vertraagd? Neem dan contact op met je vervoerder.

Komen er extra kosten bij voor mijn bagage?

Er komen geen extra kosten bij voor je bagage, wel moet je je bagage opgeven zodat onze chauffeurs hier rekening mee kunnen houden.

Ik wil vooruit betalen is dit mogelijk?

Ja, dit is mogelijk via iDeal tijdens het online boeken of per betaalverzoek (tikkie).

Betaling in de taxi

Betaling uitsluitend contant aan de chauffeur of via creditcards zoals PIN, Amex, Visa en Mastercard. Betaling vindt altijd plaats op de heen- en terugreis. De ritprijs staat altijd na de bevestiging vast en is inclusief laag BTW tarief.

Betalen op rekening

Voor bedrijven is het mogelijk om op rekening te rijden. Particulieren kunnen contant of per pin/ creditcard betalen.

Rijden jullie ook s'nachts / in het weekenden / op de feestdagen?

Ja, we rijden 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar.

Ik heb geen reserveringsbevesteging ontvangen.. wat nu?

Op het moment dat u een reservering gedaan hebt, krijgt u automatisch een bevestiging via de e-mail toegestuurd. In deze bevestiging staan onder andere uw boekingsgegevens. Ook dient deze reserveringsbevestiging als bewijs van uw reservering. Het versturen van de bevestiging vindt automatisch plaats, maar het kan zijn dat de mail pas na 5 of 10 minuten binnenkomt.

Mocht u na circa 10 minuten nog geen reserveringsbevestiging hebben ontvangen in uw mailbox, dan raden wij u eerst aan om in uw ongewenste e-mail te kijken. Deze ongewenste e-mailmap, staat ook wel bekend als de map ongewenste e-mail / junk mail of Spam folder. Het wil helaas nog wel eens gebeuren dat onze bevestigingsmail ten onrechte wordt aangezien voor reclame. Dit klopt niet en komt mogelijk door het spambeleid van de e-mailprovider. Hiertegen kunnen wij helaas niks doen.

Douane 100% controle

Vluchten uit Nederlandse Antillen en Suriname hebben de 100% douane controle. Komt u met een van deze vluchten dan geldt de wachttijd van 60 minuten na landingstijd niet. Met u is de afspraak gemaakt, dat u ons belt als u door alle douaneposten bent geweest dan zal onze chauffeur pas vertrekken om u op te halen.

Zijn de prijzen op de website per persoon of per taxi?

Alle prijzen die op de website worden aangegeven gelden per taxi.

Kinderstoeltjes

Volgens de taxiwet zijn er geen kinderstoeltjes verplicht in een taxi. Op de achterbank van een taxi hoeven kinderen geen kinderzitje te gebruiken. Kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen moeten wel gebruik maken van de gordels, voor zover beschikbaar. Kinderen jonger dan 3 jaar mogen in een taxi los op de achterbank zitten. Als er geen gordels in de taxi aanwezig zijn, mogen alle passagiers, zowel volwassenen als kinderen, los op de achterbank zitten.

Voorin een taxi moeten kinderen groter dan 1,35 meter en volwassenen de gordel gebruiken en kinderen kleiner dan 1,35 meter een goedgekeurd kinderzitje. Als er geen gordels in een taxi aanwezig zijn, mogen kinderen kleiner dan 1,35 meter niet voorin zitten, terwijl kinderen groter dan 1,35 meter en volwassenen in dat geval los voorin mogen zitten.

Meer informatie kunt op de website vinden van de Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/verkeersveiligheid/vraag-en-antwoord/moet-ik-mijn-kind-in-de-auto-in-een-kinderzitje-vervoeren