CONTACT OPNEMEN

Heeft u vragen over een rit, wilt u een reservering doen of wilt u een offerte opvragen? Of heeft u een klacht over een rit? Neem dan direct contact met ons op.

CONTACTGEGEVENS
Kom direct met ons in contact door ons te bellen op :+31 20 308 6557

 

OPENINGSTIJDEN

Het leveren van de beste service staat bij ons op nummer één. Mede om deze reden zijn wij 7 dagen per week geopend. Wij staan 24/7 voor onze klanten klaar.

 

Wilt u ons liever WhatsAppen?

WHATSAPP ONS

 

Werkgebieden:

Taxi Amsterdam en omgeving.
Taxi zwanenburg/Badhoevendorp.
Taxi Zaandam.
Taxi Diemen.
Taxi Amstelveen.
Taxi Schiphol en omgeving.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. Wat moet ik doen?

  • Wij begrijpen dat het kan gebeuren dat je een keertje iets later bent. Vandaar dat onze chauffeurs verplicht zijn om tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip op je te wachten. Geef dit altijd wel even aan de chauffeur door.

Waar en wanneer haalt de chauffeur mij op?

  • Je wordt door onze chauffeur opgehaald op het door jou opgegeven adres op het opgegeven tijdstip. Dit houdt in dat de auto wordt geparkeerd op de dichtstbijzijnde beschikbare locatie. Vervolgens zal de chauffeur bij je aanbellen of telefonisch contact met je opnemen.

Kan ik in de taxi met mijn creditcard, pin en maestro betalen?

  • In alle taxi’s kunt u met creditcard, pin en maestro betalen. U kunt ook contact betalen.

Wat te doen met wisselgeld?

  • Al onze chaffeurs beschikken over wisselgeld.
 

Kan ik een taxi betalen op rekening?

  • Voor langere ritten of zakelijk vervoer kunt u gebruik maken van ons facturatiesysteem. Wij bieden deze mogelijkheid enkel en alleen als wij vinden dat u voldoet aan deze voorwaarden. Neem voor vragen hierover contact op met onze klantenservice.

Ik heb een klacht! Met wie kan ik contact opnemen?

  • Bij Cheap Taxi Airport proberen wij ten alle tijden de beste klantervaring mee te geven. Neem contact op met ons en wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan.